Maak een verpletterende indruk

Groot zijn betekent JEZELF te laten zien wie je werkelijk bent.

Groot zijn betekent respecteren, waarderen en kiezen.
Groot zijn betekent dat je ziet wat de echte ballast is.
Groot zijn betekent ballast los te durven laten en jezelf aan te pakken.
Groot zijn betekent dat je je eigen zwakheden (h)erkent.
Groot zijn is de juiste dingen zeggen doch vooral de juiste dingen doen.
Groot zijn betekent stappen durven te nemen.
Groot zijn betekent bevrijding.
Groot zijn betekent dat je je (de) wereld op aangenamere wijze in wenst te vullen en daar ook alles voor doet.
Groot zijn is (h)eerlijk zijn.
Groot zijn is zijn wie je werkelijk wilt zijn.

1. Wie zijn we
„durf GROOT te zijn‟ is het adviesorgaan van en voor mensen die het leven willen beleven. durf GROOT te zijn is het adviesorgaan van coöperatie AangenamerVoordeel.


Op haar beurt is Aangenamer Voordeel een onderdeel van „De Wereld van Aangenamer‟.

De Wereld van Aangenamer is het samenwerkingsverband van en voor ondernemende mensen, bedrijven en instellingen die allen via eigen wijze hun bijdrage leveren om de wereld zakelijk, sociaal en maatschappelijk prettiger, bewuster en succesvoller te beleven.

2. Wat doen we
We richten ons met „durf GROOT te zijn‟ specifiek op het informeren over mogelijkheden voor ondernemende mensen. Mensen die hun horizon ook willen verbreden zowel op sociaal, zakelijk, financieel als maatschappelijk gebied. We bieden tips, handvatten en PRAKTIJK-voorbeelden aan mensen die een stapje hoger willen. Zelf hebben we de stappen ook gemaakt. Zelf hebben we ook gekozen om GROOT te durven zijn. We steunen de ondernemende en geven aan waar mogelijkheden liggen om zelfstandig en met behulp van ervaren ondernemers zichzelf en hun onderneming sterker te maken, zakelijk succesvol te zijn, persoonlijk resultaat te boeken en gestelde doelen te bereiken.

3. Wie begroeten en ontmoeten we graag
Ondernemende mensen. Ondernemende mensen met of zonder handicap of beperking, die het eigen leven en leven van anderen een extra dimensie willen geven. Mensen met pit, eigen mening, doorzettingsvermogen, passie, bijzondere kennis, brede kennis, fulltimers, parttimers, vertegenwoordigers, telefonistes, administratieve krachten, coaches, ambassadeurs, bijstandmoeders, succesvolle ondernemers, starters, idealisten, realisten etc. We zoeken mensen die vooruit willen.

4. Vaste baan of zelfstandig inkomen
Een vaste baan biedt de wereld van Aangenamer niet. durf GROOT te zijn biedt expliciet de ingang en mogelijkheden voor zelfstandig ondernemers en mensen die (neven) inkomsten willen ontvangen. Mensen die hun inkomsten, werkwijze en levensstijl aanmerkelijk (of nog) aangenamer wensen te beleven en tevens het gedachtegoed van Stichting Aangenamer Leven omarmen.

5. Van starter naast een baan of uitkering tot gesetteld ondernemer
De vacatures/mogelijkheden die „durf GROOT‟ te zijn op haar website aanbiedt kunnen in 99% van de gevallen zowel fulltime als parttime worden ingevuld. De bijbehorende inkomsten en zekerheden kunnen bij „normale‟ inzet over het algemeen als uitstekend worden betiteld. durf GROOT te zijn helpt De Wereld van Aangenamer.


De Wereld van Aangenamer
De Wereld van Aangenamer is een groot overkoepelend orgaan dat het gedachtegoed van Stichting Aangenamer Leven omarmd en gelijktijdig de commerciële activiteiten van het conglomeraat Aangenamer steunt. Op onze website vind je vanaf 1 november alles in detail en diagram terug. Samen vormen we de Wereld van Aangenamer De wereld die om en voor elkaar draait.

Sterk Kwaliteitsmerk
Aangenamer is het overkoepelend merk en tevens platform van voor een veelheid aan coöperaties van ondernemers die in bepaalde branches actief zijn. Aangenamer biedt ondernemers haar sterke merk en ondersteunende diensten. Het bundelen van de kwaliteiten en diensten van deze ondernemers leidt daarbij tot een groot concurrentievoordeel. De flexibiliteit van de individu blijft behouden, terwijl de schaal van samenwerken ervoor zorgt dat het geheel het heel eenvoudig kan opnemen tegen grote en minder deskundige spelers in de markt.

Onderscheidend, van elkaar, voor elkaar
De geïnvesteerde tijd en energie in het vormgeven van Aangenamer als merk heeft geresulteerd dat Aangenamer een sterke positie heeft veroverd, veel slagkracht heeft en zéér aantrekkelijk is voor ondernemers om zich aan het merk te verbinden. Aangenamer is een conglomeraat dat niet door multinationals gerund worden maar door de ondernemers zelf. Alle aangesloten ondernemers zijn bewust dat de kracht en kwaliteit die Aangenamer uitstraalt en de extra kwaliteiten die aangenamer haar ondernemers biedt, een meer dan positieve uitwerking heeft op de ondernemer zelf als ook diens klanten.

De Serieuze Ondernemende Mens
Aangenamer staat garant voor het structureel „onder dompelen‟ van ondernemers met haar merkwaarden en sterk onderscheidende kwaliteiten. Klanten en ondernemers van Aangenamer betitelen het gevoel dat ze bij Aangenamer krijgen ook als in eerste instantie als: - Vertrouwd. - Gemoedsrust. - Kwaliteit.

Samen Sterk
Aangenamer is niet gericht op koopjes, wel op kwaliteit. Binnen de ontstane wildgroei in bedrijven en bedrijfjes is Aangenamer een baken in de markt. De rest mag gek doen, wij staan voor wie en wat we zijn.
1. Stichting Aangenamer Leven
2. Aangenamer Participaties
3. Aangenamer Ondernemen
4. Coöperatie Aangenamer
5. Aangenamer Ondernemingen (zoals AangenamerVoordeel)

Herkenbare Klasse
Aangenamer staat voor klasse, eerlijkheid en kwaliteit en drijfveer is eerder idealisme dan kapitalisme. De persoonlijke ervaringen van de oprichter (Arno van Veen) spelen in de visie en doelstelling van Aangenamer een belangrijke rol. Door ziekte en zakelijke „uitglijders‟ met de neus op de feiten gedrukt begrijpt hij dat het van essentieel belang is je prettig te voelen in wat je doet, te gaan voor je passie en idealen en te ontdekken dat je vrijheid kan realiseren door bewust te zijn van de kracht van integer en gericht samenwerken. Grote machten en krachten op de markt verliezen grip en er is plaats voor samenwerking waarbij men van individu naar samen sterk gaat.

Winstgevend en Behulpzaam
We zitten midden in de nieuwe economie van de 21 eeuw en realiseren dat ondernemen een totaal andere betekenis heeft dan in het verleden. De snelheid van veranderingen en continue proces van bewustzijn en innovatief ondernemen is een must om bij en voor te blijven. Vertrouwen geven, verantwoording nemen, wijsheid en kracht creëren en continue de (leer)processen volgen is in het daarbij het credo.

Passie en Vakmanschap
Zelfstandigen worden door Aangenamer in staat gesteld te ondernemen met hun kernactiviteiten omdat Aangenamer ze een deel van hun takenpakket uit handen neemt en blijft stimuleren, motiveren ondersteunen. Aangenamer neemt de ondernemer de ballast uit handen en geeft de ruimte te focussen. Samen zijn we sterk. Marketing, publiciteit, adverteren; handelen onder de vlag van Aangenamer levert de ondernemer al heel veel voordelen op en de onderlinge steun en delen van kennis doet de rest. Ga ook ondernemen zoals ondernemen bedoeld is en geniet van alles wat ondernemen je brengt. Meer informatie over de Wereld van Aangenamer en al haar mogelijkheden vindt u op o.a.: http://www.stichtingaangenamerleven.nl http://www.aangenamer.nl http://www.aangenamervoordeel.nl

Stichting Aangenamer Leven
Stichting Aangenamer Leven is de bron en drijfveer van alle zaken die tot op heden binnen de wereld van Aangenamer zijn gerealiseerd. De stichting is een volledig particulier initiatief, puur gericht op helpen van mensen die door lichamelijke en/of geestelijke tegenslagen in achterstandsituaties zijn beland of dreigen te belanden. De stichting is opgericht in 2006 en inmiddels uitgegroeid tot een krachtige organisatie die, gesteund en gedragen door sympathisanten, sponsors en vrijwilligers, zich belangeloos inzet voor mensen die door handicap, beperking of levensconfronterende tegenslagen een afstand tot de maatschappij ondervinden.
Stichting Aangenamer Leven helpt mensen met een ziekte, handicap of andere beperking de kwaliteit van het leven sociaal, medisch en maatschappelijk (dus in de breedste zin van de betekenis) te verbeteren, door hen materieel of immaterieel te ondersteunen en hen de kans te bieden/helpen zich optimaal te ontplooien...
Stichting Aangenamer Leven is „de moeder‟ van het gedachtegoed van de Wereld van Aangenamer en loopt als rode draad door alle activiteiten en diensten die de wereld van aangenamer biedt.


AangenamerVoordeel
Aangenamer Voordeel is een prachtig, krachtig groeiend bedrijf binnen „De Wereld van Aangenamer. In juli van dit jaar gestart met 7 ondernemende mensen is Aangenamer Voordeel inmiddels uitgegroeid tot bijna 100 personen die op enigerlei wijze met en voor de groep werken.

WAT ga ik met de rest van mijn leven doen?
Genieten? Klagen? Iets geweldigs? Elke dag weer hetzelfde? Zoek je een ondernemende uitdaging? Aangenamer Voordeel biedt de zowel de cliënt als de ambassadeur topkwaliteit voor een vriendelijke prijs in combinatie met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Klanttevredenheid, zakelijk succes, sociaal bewust en persoonlijk resultaat. Dat is Aangenamer Voordeel.


Hoe wordt Aangenaam Aangenamer
Samenwerken en beseffen dat zakelijk succes en persoonlijk resultaat bij uitstek mogelijk is als kwaliteit, integriteit en hoger bewustzijn met elkaar in verbinding worden gebracht.


Pure win-win
Of het nu gaat om energie, telefonie, persoonlijke verzorging, kleding, voedingssupplementen, diervoeding, sieraden, auto-motive producten, home-care of wellness; Aangenamer Voordeel heeft het of biedt het. Aangenamer Voordeel. Dat is win-win, besparen, sparen en verdienen in één.

Geef jezelf een cadeau
Durf los te laten, durf aan te pakken, durf iets anders te doen, durf anders te zijn, durf je zwakheden te tonen, durf je kwaliteiten te tonen, durf je horizon te verbreden, durf te leven. Aangenamer Voordeel is
Groot genoeg om u uitstekend van dienst te zijn en klein genoeg om u persoonlijk te kennen. Als een ondernemer de kunst verstaat om de cliënt op en top van dienst te zijn en in de schoenen van de cliënt gaat staan, zich bewust is van de waarde die juiste aandacht betekent, dan is de ondernemer wellicht geschikt om zaken mee te doen

http://www.durfGROOTtezijn.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten